Trimsalon Roxy. - Voor de gehele vachtverzorging voor honden en katten!
Wat is holistisch?

De term holisme komt van het woord holos, 
wat “het geheel” betekent.

Bij de holistische geneeswijze gaat men uit van drie “lagen”: fysiek, energetisch en emotioneel/spiritueel. Onderzoek en behandeling zijn erop gericht om het dier in zijn totaliteit te behandelen en te streven naar een emotionele en lichamelijke balans. De combinatie van therapieën maakt het geheel meer dan de som der delen: men bereikt beter resultaat door de oorzaak op te sporen en van diverse kanten te benaderen.


Tannetje Koning is een holistische dierenarts en heeft zich toegelegd op alternatieve geneeswijzen. Ze is afgestudeerd in 1994 in de reguliere dierengeneeskunde. Sinds die tijd heeft ze opleidingen gedaan op het gebied van homeopathie, acupunctuur, Bach bloesems, orthomoleculaire geneeskunde en westerse en Chinese kruiden. Tannetje Koning heeft een praktijk met een natuurlijke winkel gevestigd in Otterlo. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op haar website: http://www.centrumoase.nl

Je dient Flash geïnstalleerd te hebben om deze pagina te bekijken.
Tannetje Koning over natuurlijke hondenvoeding (Verschillen tussen vers vlees en hondenbrokken)
http://dierbewust.nl - In dit verkorte interview met de bekende dierenarts Tannetje Koning bespreken we de voor en nadelen over honden en kattenvoeding.

Je dient Flash geïnstalleerd te hebben om deze pagina te bekijken.
Dierenarts Tannetje Koning over jaarlijks inenten of vaccinatie bij honden en katten
http://dierbewust.nl - Jaarlijks of driejaarlijks laten inenten of vaccineren van jouw hond of kat? Doe een titerbepaling en test eerst of jouw hond of kat wel een enting nodig heeft.

Je dient Flash geïnstalleerd te hebben om deze pagina te bekijken.
Dierenarts Tannetje Koning: Ontwormen Van Honden En Katten
http://dierbewust.nl - In deze ingekorte video deelt de bekende dierenarts Tannetje Koning haar ervaringen en mening over het ontwormen van honden en katten. Ontwormen van de hond, hoe vaak?


Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint