Trimsalon Roxy. - Voor de gehele vachtverzorging voor honden en katten!
Tips.
 
 
 
 
 
 
 
 

- Laat uw hond goed uit voordat u uw hond naar de trimsalon brengt 
De behandeling zal enige uren in beslag nemen en het is vervelend als de hond zijn behoefte zolang op moet houden.
 
- Kam thuis regelmatig de plekken waar klitten kunnen ontstaan, voor een goed bijgehouden hond zonder al te veel klitten is de trimbeurt veel plezieriger en zal hij/zij sneller klaar zijn. (bovendien kost ontklitten veel tijd en worden de kosten dus hoger)
 
- Zorg dat de hond zo droog mogelijk gebracht wordt. Voordat de hond bij mij in bad gaat, wordt hij/zij meestal eerst nog doorgeborsteld en voorgewerkt, dit gaat makkelijker als de hond droog is.
 
- Heeft uw hond een eigen speciale shampoo (van de dierenarts), neem deze dan mee, zodat de hond hiermee gewassen kan worden
 
- Overleg eerst met uw trimmer/-ster wanneer u van plan bent uw hond voor zijn trimbeurt in bad te stoppen. Veel vachten zijn namelijk moeilijk te behandelen na een wasbeurt
 
- Voor honden zijn er kleine beloningskoekjes in de trimsalon, is uw hond kieskeurig, of heeft uw hond een voedingsallergie, dan mag u altijd zijn eigen beloningsnoepjes meebrengen of meld het even als u hond voedselallergie heeft want er zijn ook hypoallergeen hondenkoekjes aanwezig in de trimsalon.
 
- Als uw hond een moeilijk karakter heeft of een lichamelijke klacht dan dient u dit van te voren te melden.
 
- Breng uw hond altijd aan de lijn
 
- Breng uw hond nooit met een volle maag
 
- Als de conditie van uw hond niet zo goed is door bijvoorbeeld ouderdom, overgewicht of incontinentie meld dit dan, zodat ik er rekening mee kan houden en een extra pauze voor uw hond kan inlassen.
 
- Als u uw hond heeft gebracht wordt u gebeld wanneer uw hond klaar is. Het is niet de bedoeling dat de eigenaar tijdens de behandeling aanwezig is. De hond is absoluut rustiger wanneer u er niet bij bent.
 
- Verder houd ik graag rekening met uw wensen. Maar als de vacht van de hond erg geklit of vervilt is kan ik dit helaas niet altijd nakomen.
 
- Mocht u niet tevreden zijn vertel het mij, 
bent u wel tevreden vertel het anderen.
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint